Υποβολή Αιτήσεων Συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης αποφοίτων Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) 1ης περιόδου 2021

Ενημερώνουμε τους αποφοίτους των τμημάτων Μαθητείας, Γ΄ και Δ΄ φάσης, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις πιστοποίησης, ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης 1ης περιόδου 2021 των αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) λήγει στις 28/02/2021.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, αποστέλλοντας e-mail στο:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  με την ένδειξη στο θέμα: «Εξετάσεις Πιστοποίησης ΕΠΑ.Λ. Μαθητείας 2021» και την αναγραφή του Α.Φ.Μ. σας.

Όλα τα δικαιολογητικά επισυνάπτονται στο email υποχρεωτικά σε μορφή αρχείου pdf

Για να κατεβάσετε την Αίτηση (με τις οδηγίες υποβολής) πατήσετε εδώ

Αναλυτικά η διαδικασία υποβολής:

$11.       Κατεβάζετε την αίτηση. Συμπληρώνετε, με προσοχή και σωστά ακολουθώντας τις οδηγίες , τα στοιχεία που ζητούνται και την υπογράφετε. Σκανάρετε την αίτηση σε μορφή αρχείου pdf

$12.       Σκανάρετε σε μορφή αρχείου pdf την Βεβαίωση Ολοκλήρωσης Μεταλυκειακού Έτους - Τάξης Μαθητείας

$13.       Σκανάρετε σε μορφή αρχείου pdf την ταυτότητα σας

$14.       Τα 3 παραπάνω έγγραφα τα υποβάλετε αποκλειστικά ηλεκτρονικά,
αποστέλλοντας e-mail στο:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  με την ένδειξη στο θέμα:
«Εξετάσεις Πιστοποίησης ΕΠΑ.Λ. Μαθητείας 2021» και την αναγραφή του Α.Φ.Μ. σας 

Προσοχή: Η αποστολή του e-mail πρέπει να γίνει το αργότερο στις 28/02/2021.

Υπενθυμίζεται ότι η ολοκλήρωση του Προπαρασκευαστικού Προγράμματος Πιστοποίησης δεν συνιστά προϋπόθεση για την υποβολή αίτησης συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Στις εξετάσεις πιστοποίησης λαμβάνουν μέρος και όσοι δεν έχουν παρακολουθήσει Π.Π.Π. Μαθητείας, είτε της φετινής, είτε προηγούμενων φάσεων.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων θα καθοριστεί μετά το πέρας της υποβολής των αιτήσεων και τη διενέργεια των ελέγχων πληρότητας, ακολουθώντας τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, σύμφωνα με τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Πρόσθετες πληροφορίες